DK.10.09.014
|
Der skal bruges;
- 1 liter piskefløde
- 400 g frosne røde bær som f.eks. hindbær, solbær, jordbær og rabarber
- 3 dl flormelis
- Kornene af 1 vaniljestang
1 hindbærroulade af god kvalitet
1 dl saft eller æblejuice
Sådan gør du:
Pisk fløden til skum, blend bærrene med flormelis og vaniljekorn. Rør dem forsigtigt i flødeskummet og smag til, om der evt. skal mere sukker i. Skær rouladen i skiver og beklæd en 1,5-2 liter margretheskål med skiverne. Fugt dem med en lille smule saft, så skiverne sidder tæt på hinanden. Hæld nu flødeskumsmassen i og frys skålen ned i 8-10 timer. Tag kagen ud en halv time før kagen skal serveres, og vend den om på et fad. Dukken i midten kan være af pap fra et blad, eller måske en rigtig dukke….
Billede og opskrift er fra hjemmesiden http://www.charlottemortensen.dk