dk.17.06.002
|
Du skal bruge:
- 6 æggehvider
- ½ tsk. eddike
- 300 gr. Flormelis
- 100 gr. Marcipan
- 5 dl piskefløde
- 250 gr. Hindbær eller jordbær
- 1 spsk. Vaniljesukker
- 125 gr. Blåbær, 100 gr. Chokolade
- Bages ved 150 grader i 35-40 min.
Pisk æggehviderne stive og kom flormelis’ i, lidt af gangen, og afslut med at komme den ½ tsk. eddike i – nu bliver massen ligesom mere sej. Riv marcipanen med et groft rivejern og vend den i dejen. Læg bagepapir i en bradepande og fordel massen over hele bradepanden i et jævnt lag (massen udjævner sig ikke under bagning). Kom bradepanden ind i ovnen, midten af ovnen.
Afkøl bunden og løft bunden af bagepapiret og kom bunden på et stort fad eller spækbræt. Vi har faktisk serveret den i bradepanden og det går fint – især pga. smagsoplevelsen.
Pisk fløden til flødeskum og pisk lidt af hindbærrene i sammen med vaniljesukkeren. Kom cremen ovenpå bunden og pynt med frugten, og kom til slut hakket chokolade ovenpå.